Známe pravé hrdiny! Kdo jsou HeRo - pomoc bez hranic?

HeRo

"V našich srdcích bije naděje pro ty, kteří nemohou prosit sami. Naše pomoc má jediný cíl - dělat svět lepším místem. Každý příspěvek, ať už je malý nebo velký, je kouskem lásky, který může změnit nejeden osud."  —Team HeRo

Pomoc nezná hranice. Skupina HeRo se také aktivně angažuje na Slovensku a v České republice, kde podporují například útulek v Kopčanech. Ale tím to zdaleka nekončí. HeRo se snaží podporovat i malé azyly v České republice, které bojují o přežití a nemají přístup k veřejným finančním prostředkům. Navíc mají pod svými křídly několik starších a nemocných pejsků, kteří potřebují doživotní péči.

Ale hlavním cílem HeRo je právě Rumunsko. Tato krásná, byť bohem zapomenutá země, ve které každá tlapka sní o troše lásky a pocitu bezpečí.
HeRo chtějí pomáhat tam, kde to má smysl a kde můžou vidět konkrétní změnu. Vědí, že každý příspěvek a pomoc má smysl, pokud je směrována cíleně a efektivně. Jejich politika je založena na tom, že nechtějí plýtvat "vašimi" penězi za zbytečné náklady. Místo toho se zaměřují na nákupy všeho potřebného přímo na místě, což je mnohem efektivnější způsob, jak poskytnout pomoc tam, kde je to třeba.

Pomoct můžeš i Ty

Považujeme za nevýslovnou čest mít tu možnost být toho všeho součástí. V našem týmu máme své čtyřnohé parťáky a proto dobře víme, jak hluboke se tito chlupáči dokážou zavrtat to tvého srdce - udělají si z něj pohodlný pelíšek a zůstanou zde už napořád. O to víc nás bolí, když víme, že někteří pejsi toto nemohou zažít. Chodívají spát s prázdnými bříšky, v zimně a mrazu, nikdo je nepohladí a jediné co v životě poznali je strach.

Toto všechno nám také vnuklo myšlenku vytvořit kolekci produktů, která bude pomáhat. Pomáhat pejskům mít barevnější svět.

Kolekce COLOURS OF MY LIFE vznikla za účelem pomoci. Z každého prodaného trička nebo hrníčku poputuje určitá částka automaticky na transparentní účet organizace HeRo - pomoc bez hranic. Budeš tak mít krásnou připomínku toho, že jsi udělal/a dobrou věc :-)

HeRo

Tričko pánské - Colours of my life

V dnešním hektickém světě je snadné zapomenout na to, co nás spojuje jako lidské bytosti: láska, soucit a touha pomáhat těm, kteří to potřebují. Tato filozofie tvoří základ organizace HeRo - Pomoc bez hranic. Zakoupením tohoto trička podpoříš organizaci HeRo - pomoc bez hranic a pomůžeš naplnit bříška několika pejskům.

Chci pomoct! Koupím tričko

Tričko dámské - Colours of my life

HeRo je nezisková organizace, která se věnuje poskytování pomoci a podpory opuštěným a nemocným pejskům. Jejich příběh je inspirací, která nám ukazuje, že jedna organizace může mít obrovský vliv a dělat svět lepším tlapku po tlapce.
Zakoupením tohoto trička podpoříš organizaci HeRo - pomoc bez hranic a pomůžeš naplnit bříška několika pejskům.

Chci pomoct! Koupím tričko
HeRo
HeRo

Hrníček - Colours of my life

Opuštění, hladoví, nemocní - to jsou první slova, která by mohla popsat pejsky na rumunských ulicích. Ale to jsou také slova, která inspirují dobré lidi z HeRo - pomoc bez hranic. Přicházejí s krmivem, dekami, léky a láskou. Jsou to ti, kteří věří, že jedna ruka může změnit osud, a jeden krok může vést k lepšímu zítřku.
Zakoupením tohoto hrníčku podpoříš organizaci HeRo - pomoc bez hranic a pomůžeš naplnit bříška několika pejskům.

Chci pomoct! Koupím hrníček
 
HeRo

Více než 1 000

zachráněných pejsků

Přes 30

cest do Rumunska

Více než 200

pejsků má svůj domov
 

Chceš být i ty hrdinou?

HeRo

Zbavuješ se starých věcí? Daruj je!

Věnuj pejskům deky, ručníky, staré ložní prádlo, misky, obojky nebo vodítka
HeRo

Krmení pro pejsky

Darovat můžeš také granule, konzervy nebo různé druhy pamlsků
HeRo

Pro zdraví pejsků

Pejsci Ti určitě poděkují i za odblešovací přípravky nebo odčervovací tablety. Dají se koupit v každé lékárně nebo u veterináře.
HeRo

Můžeš také poslat finanční částku na transparentní účet organizace HeRo - pomoc bez hranic. Částka může být jakákoliv. I malá částka může rozjasnit den několika pejskům :-) 

Transparentní účet pro pomoc v CZK: 2901359343/2010

Jak pejska adoptovat?

Pejska adoptuješ tak, že se ozveš organizaci HeRo - pomoc bez hranic. Můžeš to udělat buď telefonicky (+420608874988) nebo také e-mailem (heropomocbezhranic@gmail.com). Detailně se dozvíš o adopci pejsků z Rumunska zde.

V síle naší laskavosti a péče o opuštěné tlapky nacházíme pravou velikost našeho srdce. Dobří lidé nejsou jen ti, kdo pomáhají pejskům; jsou to ti, kdo mění celý jejich svět.