Šatník v ohrožení nudy? Získej zpět kontrolu!

Nudíš se ve svém šatníku plném uniformních triček a obyčejných mikin? Toužíš po oblečení, které bude odrážet Tvou jedinečnou osobnost a styl? Pak je čas probudit v sobě kreativního designéra a pustit se do tvoření vlastního originálního oblečení! Neboj se, nemusíš hned volat módní policii. S trochou kreativity a naším LANIGA týmem zvládne vykouzlit originální kousek oblečení i naprostý začátečník. Možnosti jsou nekonečné.

Získej zpět kontrolu nad svým oblečením a oživ ho! 

Zbav se přítěže

První krok k revitalizaci šatníku je důkladný úklid. Vyřaď oblečení, na které se práší a daruj ho na charitu, prodej nebo recykluj. Získáš tak prostor i přehled o Tvých módních pokladech. Nejdůležitější je, aby ses ve svém oblečení cítil sebevědomě a pohodlně. Nos to, co Ti lichotí a dělá radost

Nové kombinace, staré oblečení

Oživ stávající oblečení novými a neotřelými kombinacemi. Inspiruj se online, v časopisech nebo u kamarádů. Experimentuj s vrstvami, doplňky a barvami. Zapoj fantazii a proměň obyčejný outfit v něco jedinečného. Neboj se experimentovat – móda je o vyjádření sebe sama. Buď kreativní a bav se!

Šatník v ohrožení nudy? Získej zpět kontrolu!

DIY – když šikovnost hraje prim

Oblečení s duší? Vytvoř si ho! Oživ staré kousky drobnými úpravami. Zkrať kalhoty, ustřihni rukávy trička, nažehli flitry nebo nášivky. Zapoj šikovné ruce a proměň oblečení v originální kousky. Staré oblečení nemusí hned do koše. Dej mu druhou šanci!

Doplňky – třešnička na dortu

Nepodceňuj sílu doplňků! Dokáží i obyčejný outfit pozvednout na novou úroveň. Investuj do kvalitního pásku, kabelky, šperků nebo šátku. Neboj se experimentovat s vintage kousky a dodat outfitu osobitý styl

Šití – cesta k nezávislosti

Nauč se základní šicí dovednosti a otevři se světu DIY módy. Zvládneš si ušít jednoduché tričko, sukni nebo batoh. Na internetu najdeš spoustu návodů a kurzů, které Ti pomohou na cestě k módní nezávislosti

Šatník v ohrožení nudy? Získej zpět kontrolu!

Výměna s kamarády – zábava a nový šatník

Uspořádej s kamarády večer plný módy a výměny oblečení. Objev nové kousky bez utrácení a užijte si společnou zábavu. Výhra pro všechny!

Chytré nákupy – investice do budoucnosti

Pokud si přece jen chceš pořídit něco nového, dělej to s rozmyslem. Investuj do kvalitních a nadčasových kousků, které se hodí k více outfitům. Sleduj výprodeje a slevy, ať se Tvůj nákupní rozpočet usměje

Online inspirace – nekonečná studnice nápadů

Neboj se říct si o pomoc! Ne každý je Picasso s textilními barvami. Pokud si na DIY tvoření netroufáš, svěř se do rukou profesionálů. V LANIGA Ti rádi natiskneme cokoliv si budeš přát. Pomůžeme Ti vytvořit oblečení s příběhem, který všechno řekne za Tebe. Co se různorodosti potisků týče – my neznáme hranice! Natiskni si oblíbený citát, jméno, vtipnou hlášku nebo potisk vystihující Tvé zájmy a koníčky. Nech za sebe promluvit svůj šatník!

Šatník v ohrožení nudy? Získej zpět kontrolu!

Vyber si jakýkoliv produkt z našeho katalogu

Z našeho katalogu si vybereš ten, který se Ti nejvíc líbí. Ať už Tě zajímají trička, mikiny, tepláky nebo kšiltovky, můžeme Ti nabídnou vše. Každý produkt je důkladně zařazen do příslušné kategorie, takže budeš mít dokonalý předhled o tom, kde se zrovna nacházíš a co objednáváš. 
Šatník v ohrožení nudy? Získej zpět kontrolu!

Pošli nám obrázek nebo nech grafiku na nás

Pošli nám motiv nebo nech zpracování grafiky na nás. U každého produktu si můžeš zvolit z mnoha možností - potisk přední či zadní strany, grafickou úpravu a také nám můžeš do poznámky detailně napsat vše, co si myslíš, že by se nám při tisku Tvé objednávky mohlo hodit.
Šatník v ohrožení nudy? Získej zpět kontrolu!

Pošleme Ti vizualizaci a vše potiskneme

Jakmile nám popíšeš všechny detaily, vytvoříme náhled, který Ti zašleme do 24h. Po Tvém souhlasuje je objednávka zařazena do výrobního kolotoče, který začíná vychystáním tvého produktu, pokračuje předtiskovou přípravou grafiky a následně vše putuje do tiskárny, která nám vykouzlí dokonalý výsledek.
Šatník v ohrožení nudy? Získej zpět kontrolu!

Tvou objednávku zabalíme a odešleme

Potištěný produkt necháme chvíli odpočinout (aby se mu při cestě neudělalo špatně, vždyť se sotva narodil). Jakmile je ready, tak jej zabalíme a odešleme přímo na Tvou adresu. Pokud jsi z Ostravy tak si můžeš zakázku vyzvednout přímo u nás na provozovně!

Pokud máš zájem o osobitý kousek oblečení, vyplň náš online formulář ZDE a my převedeme Tvé představy do reality. S trochou snahy a kreativity se i z obyčejného oblečení stane originální kousek, který podtrhne Tvou jedinečnou osobnost. Tak vzhůru do tvoření!

 

Nezapomeň se pochlubit svými výtvory na sociálních sítích a označ @laniga_cz