Proč slavit Valentýna?

Vítejte v nejzamilovanějším dni v roce! 14. února, v den svatého Valentýna potkáte pouze tři typy lidí. První kategorie dle jejich slov „americký“ svátek neslaví a uličkám v obchodě s valentýnskými produkty se vyhýbají obloukem. Druhý typ lidí ve zmíněných uličkách stanuje, aby mohl svátek zamilovaných oslavit od sladké snídaně až po večeři se šampaňským. Poslední skupinu vůbec nepotkáte, protože až v polovině dubna od své polovičky zjišťují, že nějaký svátek byl. Tak se konečně  dozvídají, proč byla od toho času tichá domácnost. Nezáleží kdy slavíte lásku- v únoru, dubnu nebo každý den, i malé gesto se počítá! Speciálně pro první kategorii neslavičů jsme si připravili důvody, proč je dobré Valentýna oslavit, nebo mu alespoň dát šanci.

Zeptali jsme se Connie na její názor na Valentýn:  „haf“

Proč slavit Valentýna?

 Proč oslavit 14. února?

Oslava Lásky

Láska je ve vzduchu! Prochází žaludkem, přenáší hory a za peníze si jí nekoupíš. Tato mocná čarodějka střílí své Amorovy šípy nejen do lidí, ale také do zvířat, věcí nebo aktivit. Například u nás, v LANIGA týmu nejvíce milujeme potisk triček! Pokud máš alespoň jednu věc, co stejně jako my miluješ, gratulujeme – o důvod více, proč se na Valentýna radovat!

Historie

Kdo by si nemohl vychutnat romantický příběh o svatém Valentýnovi, který řekl císaři, že láska je jako internetové připojení - někdy to funguje, někdy ne, a přesto ji všichni potřebujeme! Ale teď se vší úctou, Valentýn se obětoval pro lásku a i přes zákaz uzavíral manželství a oddával zamilované páry. Za všechny šťastně zadané děkujeme!

Proč slavit Valentýna?

Materiální potěšení 

Valentýn je jediný den v roce, kdy můžete dostat buď květiny, nebo... květiny. Zkuste se ale letos na svátek zamilovaných připravit lépe a pořiďte sobě a své polovičce párový dárek! Na našem e-shopu naleznete široký výběr motivů a pokud máte rádi překvapení, rozhodně hoďte očkem po našem valentýnském Mystery Boxu!

Oslavy vztahů

Kdo potřebuje tradiční "on a ona" večer, kdy můžete mít skvělý čas se svým kamarádem, pejskem nebo svou oblíbenou kreslenou postavou? Valentýn není jen pro páry, ale i pro ty, kdo jsou rádi sami se sebou nebo se svými blízkými

Oslava jedinečnosti

Každý je jedinečný, stejně jako různé příchutě zmrzliny. Takže ať už jste chilli čokoláda nebo pistáciový gelato, buďte hrdí na svou jedinečnost a patřičně ji uctívejte! Takže si připněte svůj nejlepší úsměv, ukažte své vtipy a nebojte se být tak trochu blázen

Oslava dobrého jídla

Na Valentýna se otevírá speciální paralelní vesmír, kde kalorie neexistují! Takže si dejte celý dort sami a nemějte výčitky, vždyť slavíte!

LANIGA tip! Zamiluj se do našich produktů stejně jako několik tisíc spokojených zákazníků a navštiv naši nabídku