LANIGA obléká studentský Majáles 2024!

Znáš ten pocit, když tě čeká super akce, ale ty už hodinu stojíš před skříní a nevíš co na sebe? Pokud se ale chystáš na ostravský Majáles, tak tyhle starosti můžeš hodit za hlavu – LANIGA tě obleče! Díky skvělé spolupráci se studentským Majálesem se naše produkty podívají do výjimečného hradního areálu, kde zažijí pravou párty atmosféru. V našem stánku budou k dostání originální trička, mikiny, doplňky a hlavně LANIGA tým, který vždy rád poradí v oblasti grafiky či textilu (s radostí také poskytneme i neprofesionální rady – například proč je dobré se před akcí hodně najíst nebo kam na afterparty)

Letošní ročník Majálesu je pro naši firmu speciální. Poprvé máme příležitost prodávat naše výrobky na akci takového rozměru. Pečlivě jsme se na dlouho očekávanou událost připravovali – dokonce tak moc, že jsme ve výrobně i čtyři hodiny diskutovali o tom, které motivy nabízet. Došli jsme k závěru, že všechny. Pokud si chceš zpříjemnit kulturní majálesovou událost vtipným, originálním a kvalitním motivem rozhodně navštiv náš LANIGA stánek. Budou se na tebe těšit trička různých střihů a velikostí, mikiny připravené k zahřátí během večera a doplňky rozmanité barvami a potiskem. Prozatím nemáme k prodeji určené roboty (pracujeme na tom) a tak se na každého z Vás hlavně těší náš LANIGA tým. Přijďte nás pozdravit nebo prohodit pár slov. Pokud ve stánku nenajdeš žádný produkt, který by Tě vystihoval, s potěšením Ti vytvoříme potisk na míru dle představ!

LANIGA obléká studentský Majáles 2024!

Jsme moc rádi, že jsme mohli přidat ruku k dílu studentských oslav a stát se zhotoviteli merche události

Jarní majálesová událost se slaví již od středověku. V dobách rozmachu univerzit se ustálil zvyk tolerovat studentskou recesi a oslavy jara. Studentský majáles je velkolepou oslavou zdůrazňující mládí, svobodu a studentské radovánky (hlavně když úspěšně skončí zkouškové období). Ostravský Majáles se letos těší 28. ročníku a je jako vždy nacpaný až po okraj kulturním programem. Díky usilovné práci studentů Vysoké školy báňské – Technické univerzity OstravaOstravské univerzity a organizaci Younie si můžeme na Slezskoostravském hradě poslechnout hvězdy jako Camo & KrookedXindl XRobin Zoot, Sergei Barracuda, Adam MišíkPam Rabbit a mnoho dalších! Kromě hudební nálože se můžeš účastnit bohatého doprovodného programu

Vidíme se?